Dag van het Paard Buurse 2019

Datum: 8 September 2019

Dit concours  wordt dit jaar voor de 36 ste maal georganiseerd, en voor de 4e keer  als een KNHS BB-Eventing wedstrijd.  Aangezien het een KHNS wedstrijd is, is lidmaatschap van de KNHS  Verplicht! Vrijwel iedereen is via de rijdvereniging, ruiterbewijs of manege al lid. Ben je nog geen lid, dan kun je dit voor € 21,75 worden via deze link. Mensen met een startkaart zullen apart starten van de mensen zonder een startkaart. Dit is dus een samengestelde wedstrijd waarbij je kunt deelnemen aan drie onderdelen:

  1. Dressuur
  2. Springen
  3. de CrossKlik hier om je in te schrijven voor de Dag van het Paard 2019


Kijk voor meer informatie onder het kopje Wedstrijdreglement.

Opgeven gaat dit jaar via deze site voor mensen met en zonder startkaart Heeft u vragen en/of opmerkingen? Klik HIER om contact met ons op te nemen.  Na sluiting van de inschrijvingen worden de startlijsten gepubliceerd op de website, deze worden in de week voor het concours geplaatst. De uitslagen van het dressuur, springen en de cross van het Dag van het Paard in Buurse vindt u op deze website nadat het concours is geweest. 


Van 11:00 uur -16:00 zijn er in ons kinder "Strodorp" speciale activiteiten te doen voor de kinderen, zoals een kleurwedstrijd, schminken, knutselen, cupcakes maken. Er is een zandbak en een springkussen, verder kun je je haar laten doen door een kapper ,en is er een mega stro grabbelton en nog veel meer! De gehele dag kan het gezellige  "Strodorp" bezocht  worden, die te vinden is bij de grote tent. Op het hoofdterrein staan verschillende kraampjes. Er zijn dit jaar meer kraampjes dan ooit!

Dus neem de hele familie mee, want er is de hele dag genoeg te doen!