Dag van het Paard Buurse 2022

Helaas hebben we de Dag van het Paard moeten annuleren wegens te weinig aanmeldingen. Heel erg jammer, maar wij kijken met goede moed naar de editie van 2023! Houd onze sociale media kanalen in de gaten voor meer updates!"


OPGEVEN/AANMELDEN

Opgeven gaat dit jaar via deze site. Heeft u vragen en/of opmerkingen? Klik HIER om contact met ons op te nemen.  Na sluiting van de inschrijvingen worden de startlijsten gepubliceerd op de website, deze worden in de week voor het concours geplaatst. 

Let op! Inschrijven kan nog tot 26 augustus! Het inschrijfgeld kan NIET meer geretourneerd worden!


Stokpaardenrace

Dit jaar wordt er ook weer een stokpaardenrace gehouden! Hoe leuk is het voor uw kind om hieraan mee te doen? De stokpaardenrace is geheel gratis en voor een stokpaard wordt gezorgd! Als uw kind over een eigen prachtig stokpaard beschikt mag deze natuurlijk mee doen! Voor meer informatie of aanmelding kunt u een mailtje sturen naar info@pvc-buurse.nlShowrubrieken

Natuurlijk zijn er ook showrubrieken bij de Dag van het Paard!

 

Showteam Irish Feathers

Showteam Irish feathers is het nieuwe showteam met Tinkers. Om de vooroordelen weg te nemen over dit prachtige ras geven wij graag shows op de Dag van het Paard. Stelt u zich eens voor, mooie Tinkers, een spectaculaire carrouselproef waarbij mooie kostuums en bijpassende muziek het totaalplaatje afmaken. Meer weten over dit showteam? Neem een kijkje op http://irish-feathers.nl/  

De Tonnemaker

Belgische Trekpaarden zijn echte krachtpatsers. De Tonnemakers laten de veelzijdigheid van dit ras zien. Zo kunnen kinderen mee op het vliegend tapijt, en mogen ze touwtrekken tegen dit imposante ras. Ook komt er een spannende race tussen 2 van deze prachtige paarden.

Meer weten over de Tonnemaker? Neem een kijkje op de facebookpagina van De Tonnemaker.
 De gehele dag kan het gezellige  "Strodorp" bezocht  worden, die te vinden is bij de grote tent. Op het hoofdterrein staan verschillende kraampjes. Er zijn dit jaar meer kraampjes dan ooit!Dus neem de hele familie mee, want er is de hele dag genoeg te doen!